Да, да вистински цареви! Велат дека со душа го чекале снегот во Скопје, за да се впуштат во авантура.

 

Марко, Виктор и Таки со својот нескротлив и бестрашен дух, одлучија својата дамнешна идеја и пасијата кон зимските спортови да ја преточат во добра забава и одлично видео.

Инспирирани од слично видео кое го виделе на интернет, овие храбри момци бордаат на снежните падини на нашето Водно, додека се држат за сајла фиксирана за масивниот MITSUBISHI PAJERO во движење .

За што станува збор погледнете во продолжение.

 

Save

Следете нè