За спортистите нема зима, а особено за четворицата колеги кои се професионални пливачи.

Својот необичен тренинг во зимски услови тие го одржаа импровизирајки пливање во снег. 

Видеото кое стана хит на социјалните мрежи ќе изнуди насмевка на вашите лица и ќе ви докаже дека сите стилови на пливање можат да се изведат и во снег. Овие момци приредија вистинско шоу пред хотелот во кои престојуваа со краул, пеперутка, градно и грбно пливање.

 

Save

Следете нè