Секогаш во центарот на вниманието, во салонот МакАутоСтар достапен е новиот урбан бунтовник - Mercedes-Benz CLA Coupé.

 

Со својот спортски, прогресивен дизајн, новото CLA Coupé се истакнува со уште подинамичен изглед на предната решетка и браниците, а на располагање се и нови дизајни на алуминиумски тркала.

Внатрешноста изобилува со многу нови украсни детали и материјали за седиштата.

Благодарение на врвната аеродинамичност и перформанси, новиот CLA е забележителен како никој друг.

 

Save

Следете нè