Во сабота, на 1-ви октомври, со почеток во 10 часот, M Kар Ве поканува на дружење по повод стогодишнината на BMW и првиот роденден на М Кар, увозник на BMW и МINI за Македонија.

 

„М Кар отворени врати“ е целодневен настан на кој ќе имате единствена можност да се запознаете со најновите модели на BMW и MINI и воедно да ги тестирате нивните перформанси. Програмата ќе Ви овозможи блиска средба со најсовремените технологии и ќе Ви ја претстави иднината во автомобилската индустрија.

„Ве очекуваме да наздравиме заедно, со оригинални изненадувања како и специјални роденденски понуди од светот на BMW и MINI“ - велат од М Кар.

 

Save

Следете нè