Во Битола вечер свечено ќе биде отворен 39. Интернационален фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, на кој до затворањето идната сабота под фестивалскиот слоган „Симнуваме капа“ ќе бидат прикажани 95 филма во 14 програми.
Сега е вистинско време да одберете еден од неодоливите пакети за роденденот на вашето дете.

 

Save

Следете нè

LifeStyle

Авантура

Анимал +

Магазин

Гастрономија

Култур-бар

Во Битола вечер свечено ќе биде отворен 39. Интернационален фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, на кој до затворањето идната сабота под фестивалскиот слоган „Симнуваме капа“ ќе бидат прикажани 95 филма во 14 програми.

Адреналин

Пријавување за учество на 15. Виз Ер Скопски маратон, што ќе се одржи на 5 мај 2019. е отворено од денеска и ќе се одвива во неколку фази. 

Дом и дизајн

Саемот за мебел ќе се одржи од 9 до 14 октомври во комплексот ВИП Арена Борис Трајковски.

Поздрав од...